Cem Melikoğlu Kuzey Sigorta’ya danışma kurulu üyesi oldu

MDN İstanbul

Türk Loydu Vafkı Yönetim Kurulu önceki Başkanı Cem Melikoğlu Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş’ye Danışma Kurulu Üyesi olarak katıldı.

Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin YAŞACAN, şirketlerinin yenilikçi yapılanmasında kadrolarını tecrübeli isimlerle sürekli genişlettiklerini, Türk Loydu Vakfı önceki Başkanı Cem Melikoğlu ile Kuzey Sigorta Ailesi’ni daha da güçlendirdiklerini belirtti.

Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. yeni Danışma Kurulu Üyesi Cem Melikoğlu yeni görevi ile ilgili olarak, sigortacılık sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeken Kuzey Sigorta bünyesinde görev almaktan mutluluk duyduğunu, ülkemiz deniz taşımacılığının sigortacılık alanında uluslararası kurallara uygun olarak gelişmesine katkı vererek Türk denizciliği için olan çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Cem Melikoğlu Kimdir?

İ.T.Ü Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği’nden mezun olan Cem Melikoğlu ExxonMobil firmasında 21 yıldan fazla Avrupa, Afrika ve Orta Doğu koordinatörü olarak görev yapmış, sonrasında Petrol Ofisi ve TANAP Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Cem Melikoğlu, Türkiye’nin başlıca petrol şirketlerinin oluşturduğu Petrol Sanayi Derneği (PETDER)’nde yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin atık yağların toplanması üzerine sistem kurulumları ve yönetim kurulu üyelikleri, PETDER ve Gemi Mühendisleri Odası’nda çeşitli komisyon başkanlıkları görevlerini icra etti. Ayrıca, 2011-2012 yıllarında Açık Radyo’da “Testi Kırılmadan” isimli haftalık radyo programları yaptı. Melikoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri ile çeşitli üniversitelerde mesleki seminerler verdi. Cem Melikoğlu, 2015 -2023 yılları arasında 3 dönem üst üste Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı ve Türk Loydu’nun uluslararası başarılarına önemli katkılar sağladı.

Fotoğraf soldan sağa: Kuzey Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yaşacan, Kuzey Sigorta A.Ş. Danışma Kurulu Üyesi Cem Melikoğlu

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın