Celestyal filosunu yeniledi

MDN MEDIA

Yunanistan merkezli kruvaziyer şirketi Celestyal, Mart 2024’te seferlerine başlayacak olan Discovery gemisini alarak filosunu tamamen yeniledi

Discovery, şirketin yine bu yıl içerisinde aldığı Journey ile birlikte kış yenileme programına gireceği için seferlere Mart 2024’te başlayacak. 2003 yılında Carnival Corporation için üretilen gemi, 62’si balkonlu 633 kamaradan oluşuyor. Toplam yolcu ağırlama kapasitesi ise, 1266.

Gemide çeşitli etkinlik alanları var

Yenileme programından çıktığında Discovery, Celestyal Olympia’nın 2024 programını devralacak. Gemide, geniş konferans ve etkinlik alanına sahip bir Amfitiyatro, özel Grillseekers restoranı, sağlıklı yaşam merkezi, geniş bir havuz güvertesi, Yunan şarküterisi, gelato ve meyve suyu barları bulunuyor. Celestyal, yenileme programı kapsamında, gemiye yeni eklemeler yapacağını bildirdi.

Yenilenmiş bir filo, yenilenmiş bir marka, yenilenmiş bir ağ

Celestyal CEO’su Chris Theophilides, “Güçlü pazar ve iş koşulları göz önüne alındığında, Celestyal Discovery’yi Celestyal ailesine katmak için filomuzun yenilenmesini hızlandırmaktan heyecan duyuyoruz. Celestyal Discovery’nin kış dönemi boyunca kapsamlı bir yenileme programından geçecek olan Celestyal Journey’e katılması, misafirlerimizi memnun etmeye devam etme niyetimizin bir göstergesidir. Kendine güvenen bir marka olarak meydan okuyan yenilenmiş bir filo, yenilenmiş bir marka, yenilenmiş bir ağ ve yenilenmiş bir yön duygusuyla önümüzdeki sezon sektörde yeni dalgalar yaratmaya devam edeceğimiz için heyecan duyuyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın