Atlas P&I’ın yeni Genel Müdürü Burcu Berrak oldu

MDN İstanbul

Daha önce Borusan Lojistik’te Deniz Nakliye Uzmanı (konteyner ve açık yük nakliyesi alanı), Hollanda menşeli Frans Maas Uluslararası Lojistik’te Deniz Nakliye Sorumlusu olarak görev alan ve son olarak Türk P&I’ın kuruluş kadrosunda yer alarak burada Hasar Müdürü, Hasar Grup Müdürü görevlerinde bulunan Burcu Berrak, bugün Atlas P&I’da yeni göreve başladığını duyurdu.

MarineDeal News’a özel açıklamalarda bulunan Berrak, “Kariyerimde yeni bir sayfa açmak için böyle bir karar verdim. Türkiye’de ilk beş yıllık hedefimiz yerel temsilcilerimiz içinde üst sıralarda olmak, hizmet verdiğimiz ülkelerde sigortacılara kaliteli ve güvenli muhabirlik servisini sağlamak. Güncel olarak Atlas P&I’ın Romanya ve Gürcistan’da olmak üzere iki ülkede ofisi bulunuyor. İleride daha fazla büyümeyi planlıyoruz” dedi.

Burcu Berrak kimdir?

Burcu Berrak 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında 3 yıl süre ile Bora Denizcilik’te gemi kiralama departmanında stajyer / post fixture olarak çalışmıştır. Mezuniyeti sonrasında 2000 yılında Borusan Lojistik’te Deniz Nakliye Uzmanı olarak kariyerine önce lojistik sektöründe konteyner ve açık yük nakliyesi alanında başladı. 2001 yılında Hollanda menşeli Frans Maas Uluslararası Lojistik firmasında deniz nakliye sorumlusu olarak çalıştı. 2003 yılında uluslararası P&I Kulüplerin Türkiye’de muhabirliğini yapan Omur Marine Ltd. firmasında Hasar Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 11 yıl süre ile bu firmada her türlü denizcilik hasarları ile ilgilendi. Ocak 2014 tarihinde Türk P ve I Sigorta A.Ş. ailesine hasar müdürü olarak katılmış ve Hasar Grup Müdürü ünvanıyla görevine devam etmiştir. Mayıs 2023 itibarıyla da Atlas P&I şirketine genel müdür olarak atanmıştır. Burcu Berrak DUIM-MED (İ.Ü. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda WISTA – Türkiye yönetim kurulunda toplantı yönetmenidir.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın