TAB ve GEMİMO’dan ortak eğitim

MDN İstanbul

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO), ve Türk Armatörler Birliği (TAB), denizcilik sektörünün gelişimi için güçlerini birleştirdi.     eğitim

Bu kapsamda; TMMOB GEMİMO ve TAB tarafından Enspektör Eğitim Programı düzenlenirken TMMOB GEMİMO ayrıca Gaz Ölçüm Uzmanı Semineri de düzenleyecek.

TMMOB GEMİMO, gerçekleştirilecek olan eğitimlere ilişkin bilgiler paylaştı.

İlginizi çekebilir:

GEMİMO’dan Denizcilik Psikolojisi Semineri

Enspektör Eğitim Programı

İlk kez TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası ve Türk Armatörler Birliği tarafından gerçekleştirilecek Enspektör Eğitim Programı program ile ilgili detaylar şu şekilde:

Enspektör eğitim programı ücreti

Enspektör eğitim programı ücreti TMMOB GEMİMO ve Türk Armatörler Birliği üyelerine 1000 dolar, diğer katılımcılar için ise 1500 dolar olarak belirlendi. TMMOB GEMİMO’ya 2022 yılı dâhil olmak üzere, aidat borcu olmayan üyelerin bireysel başvuruları hâlinde eğitim ücreti ise 800 dolar.

Başvuru koşulları

Gemi sahipleri veya işletmecileri, şirketleri tarafından eğitime gönderilen enspektörler başvurabilir. Başvuranların en az lise mezunu tercihen ise ilgili meslek programlarından lisans mezunu olmaları beklenmektedir.

Eğitimin nitelikli olabilmesi için kontenjan 22 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim sonunda katılımcılara TMMOB GEMİMO ve Türk Armatörler Birliği onaylı “Katılım Belgesi” düzenlenecektir.

Katılım Belgesinin alınabilmesi için toplam eğitim süresinin en az yüzde 80’ine katılım mecburîdir.

Gaz Ölçüm Uzmanı Semineri

Gaz Ölçüm Uzmanı Semineri ise 09-14 Ocak tarihleri arasında yine TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilecek.

Gaz Ölçüm Uzmanı Semineri ücreti      

GEMİMO üyesi olan kişiler için ücret 6000 TL ,   , GEMİMO üyesi olmayan kişiler için de 7000 TL olarak belirlendi.

Gaz Ölçüm Uzmanı Semineri’ne kimler katılabilir?

Üniversitelerin lisans düzeyinde öğretim veren mühendislik veya fen fakültelerinden mezun ve en az 2 yıl tersane veya gemide çalışmış veya en az 1 yıl bakım, onarım veya gemi söküm tesisinde çalışmış olan kimya mühendisleri, kimyagerler, makine mühendisleri.

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odasına kayıt şartlarını taşıyan mühendisler

Gemi Mühendisleri Odasına kayıt şartlarını taşıyan mühendisler

A veya B sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak en az 2 yıl tesiste çalışmış olanlar.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın