Başkan’dan Millet İttifakı’na destek

MDN İstanbul

İMEAK Deniz Ticaret Odası nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı açan Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Millet İttifakı’nın son günlerde dikkat çektiği konuları açış konuşmasında destekledi.

Salih Zeki Çakır; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in iş ve aş üretmeye odaklanmak yerine iktidarın yapay gündem oluşturduğuna ilişkin sözlerini akıllara getiren konuşmasında, “İş dünyası, yatırım ve yatırımcılar için en önemli sermaye teşvik ve istikrardır. Sosyal, siyasi ve ekonomik istikrar. Yapay gündemlerle bunu bozmaya yönelik girişimleri şahsen çok zararlı buluyorum. Bizler deniz ticaret müteşebbisleri olarak iş ve aş üretmeye odaklanmalıyız diye düşünüyorum. Bu minvalde gayret göstermeliyiz. Bu anlamda son günlerde yapılan yapay gündemli girişimleri şahsen kınıyorum. Çünkü hedefimiz, iş ve aş üretmek, büyümektir,” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın