24 ülkeden yat tutkunu Göcek’te buluştu

MDN İstanbul

Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) ile D-Marin Göcek Marina işbirliğiyle Göcek’te düzenlenen “3’üncü TYBA Yacht Charter Show D-Marin Göcek, pandemi nedeniyle iki yıl ara verdikten sonra 6-10 Mayıs tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi.

Akdeniz’in önde gelen B2B yatçılık organizasyonlarından olan Show, en lüks segmentteki Türk mavi yolculuk charter yatlarının, mürettebatının ve eşsiz misafirperverliğinin geldiği seviyeyi uluslararası arenaya sundu.

Boyları 20 ile 50 metre arasında değişen yaklaşık 56 ultra lüks teknenin ve 250 charter broker’ın ziyaret ettiği Show’a  24 ülkeden gelen yat profesyoneli katıldı.

Törene katılan konuşmacılar, hem bu organizasyondan duydukları memnuniyeti hem de Göcek’in Türkiye’nin en önemli yatçılık merkezine dönüşmesinin ve dünyanın da sayılı yat merkezlerinden biri olmasının altını çizdiler. 2000’li yıllarda tekne sayısının insan sayısından fazla olduğu Göcek bugün artan göç ile tekne ve yaşayan insan sayısını eşitlemiş ve hatta insan sayısı tekne sayısını geçmiş durumda.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın