17 yeni inşa projesi için anlaşma imzaladı

MDN İstanbul

Jotun; Çeksan Tersanesi, Epic Group, Cemre Tersanesi, Med Marine ve Yütek ile 17 adet farklı yeni inşa projesi için anlaşma imzaladı. Projeler içerisinde kimyasal tankerler, çok amaçlı genel kargo gemileri, yolcu gemileri, balıkçı gemileri, römorkör ve servis gemileri bulunuyor.

Çeksan Tersanesi kendi filosuna katacağı Acechem Tanker tarafından işletilecek 3 adet her biri 7,500 dwt kimyasal tanker, Epic Group Ada Tersanesi’nde inşa edilecek 3 adet her biri 9,500 dwt çok amaçlı genel kargo gemisi, Cemre Tersanesi 3 adet 70-80 metre arası boylardaki balıkçı gemisi, YÜTEK Tanzanya’da yapılacak 2 adet her biri 3,500 dwt çok amaçlı genel kargo gemisi, 1 adet 600pax yolcu gemisi ve Gana’da yapılacak 4 adet Pilot ve Devriye Botu ila 1 adet 34m Oil Spill Recovery botunda, Med Marine anlaşma yaptığı yeni projesiyle 100’üncü kez Jotun’la çözüm ortağı olmayı tercih etti.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın