Türk P&I Sigorta’da Taşcıyan dönemi bitti

MDN İstanbul

Türk P ve I Sigorta Anonim Şirketi (Türk P&I) ‘‘Yönetim Kurulu’’ değişti. 26 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Seçimi ile alınan Genel Kurul Kararı kapsamında yeni Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yardımcı oldu. Karar 17 Mayıs 2022’de tescil edildi.

İstanbul Ticaret Odası resmi web sitesinde açıklanan bilgilere göre Türk P&I Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı (Müştereken) Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Müştereken) ise Atilla Benli oldu.

İlginizi çekebilir:    Sektörün ‘Aret Abisi’ Sigorta Kanunu’nu çiğniyor

Remzi Ufuk Teker, Ahmet Can Bozkurt, Miraç Onur Uzun, Remzi Duman, Yılmaz Taşcı, Bilal Türkmen, Murat Süzer ve Mahmut Kayacık ise Yönetim Kurulu Üyesi oldular.

Önceki yönetim
26 Nisan’da gerçekleşen seçim öncesinde Türk P&I Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı (Müştereken) Mıgırdiç Aret Taşcıyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Müştereken) Yusuf Duran Ocak, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Selim Bilgişin, Cenk Kurt, Atakan Bektaş, Dilara Omur Bilal, Osman Bektaş, Serpil Günal, Hüseyin Zeybek ve Emre Dinçer idi.

 

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın