Strategic Marine, Ventus Marine için 4 tane gemi yapacak

MDN İstanbul

Singapur merkezli alüminyum gemi üreticisi Strategic Marine, Ventus Marine için dört adet 27 metrelik Z-Bow Mürettebat Transfer Gemisi (CTV) inşa ediyor

Bu tarz gemilerin yapımında kendisini 2010 yılında kanıtlamış olan Strategic Marine’in, 27 metre boyunda Mürettebat Transfer Gemisi olarak 4 adet teslim edeceği gemi, zorlu çalışma ortamlarında üstün performans gösterecek şekilde tasarlandı.

Bu yenilikçi gemilerin temel özellikleri arasında üstün performans, verimlilik ve manevra kabiliyeti sağlayan CPP ve IPS tahrik sistemleri yer alıyor. En son teknoloji ve tasarım modeline sahip gemi, açık denizlerin zor şartlarında kolaylık sağlayacak son teknoloji ürünü bir CTV.

Gemilerin 2024 yılı sonuna kadar teslim edilmesi ve ikisinin Njord Offshore Ltd tarafından yönetilen Avrupa’da, diğer ikisinin ise Njord Marine Ltd tarafından yönetilen Tayvan’da faaliyet göstermesi planlanıyor.

Strategic Marine İcra Kurulu Başkanı Chan Eng Yew, “27 metrelik Z-Bow Mürettebat Transfer Gemilerinin teslimatı için Ventus Marine ile bu sözleşmeyi imzalamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu proje denizcilik sektöründe mükemmellik ve yeniliğe olan bağlılığımızın bir örneğidir ve gelecekte daha fazla işbirliği yapmayı umduğumuz değerli müşterimiz Ventus Marine’in bize duyduğu güven ve işbirliği için minnettarız” ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir:

Dünyanın ilk biyoyakıtlı gemisi için anlaşma imzalandı

Bunu Paylaşın