STM Güneydoğu Asya pazarında

MDN İstanbul

STM, Malezya’da gerçekleştirilecek Asya Savunma ve Güvenlik Fuarı’nda (DSA 2022); askeri deniz platformları ve taktik mini İHA sistemleri ile yerini alacak ve Güneydoğu Asya’da yenilikçi ve milli çözümlerini sergileyecek.
STM
TOGAN

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek, DSA 2022 Fuarın’da yer alacak olan STM, Türkiye’nin ilk milli fırkateyni İstif (İ) Sınıfı Fırkateyn, MİLGEM Ada Sınıfı Korvet, Sahil Güvenlik Gemisi CG-3100 ile taktik mini İHA sistemleri; ALPAGU, KARGU ve TOGAN’ı Asya Pasifik ülkeleri ile buluşturacak.

STM
ALPAGU

DSA 2022 Fuarı ile ilgili konuşan STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, “Malezya’da, milli mühendislik kabiliyetlerimizle geliştirdiğimiz deniz projelerimizi ve vurucu mini İHA sistemlerimizi sergileyecek olmaktan heyecanlıyız. Yenilikçi çözümlerimiz ve nitelikli insan kaynağımız ile, Asya’da önemli iş birliklerine imza atmayı ve dost-kardeş ülkelerin savunma kapasitelerini geliştirmek istiyoruz,” dedi.

STM
KARGU

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın