Nerea Yacht, BLC Yachts ortaklığıyla Türkiye’de

MDN İstanbul

Göcek merkezli BLC Yachts, genç İtalyan markası Nerea Yacht ile Türkiye distribütörlüğü için anlaştığını duyurdu.

BLC Yachts kurucusu Candaş Balcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Önümüzdeki yıllarda adını sıkça duyacağımız bir markayı, ülkemizde temsil edecek olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Nerea Yacht, genç bir marka olmasına rağmen, uzun yıllardır ünlü İtalyan tersanelerinde tecrübe kazanmış ekibi sayesinde, hem kalite hem de tasarım açısından İtalyan geleneğine ve zarafetine sahip.” ifadelerini kullandı.

Kişiye özel üretim imkânı sunan Nerea Yacht modelleri, İtalyan tasarımcılar Alessio Battistini ve Davide Bernardini’nin imzasını taşıyor. Cannes Boat Show’da lansmanı yapılan 12 metrelik NY40 modeli, önümüzdeki ay gerçekleşecek Düsseldorf Boat Show’da tekne severlerin beğenisine sunulacak.

İlginizi çekebilir: YYachts Türkiye pazarına giriyor

Her bir tekne sahibinin, hem iç hem de dış mekânda, pek çok kişiselleştirme seçeneğiyle kendi zevklerine göre yorumlayabileceği NY40 modeli, sipariş aşamasında tamamen açık veya T-Top versiyonlu, kuyruklu veya dıştan takma motor seçeneklerinin yanı sıra özelleştirilebilir renk ve kumaş seçenekleriyle, tekne sahibi için özel olarak üretiliyor.

Gövdesi Zuccheri Yacht Design tarafından tasarlanan, 12,19 metrelik tam boyu ve 4 metrelik genişliği ile NY40 modeli, 42 knot maksimum sürate ulaşabiliyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın