MSC DIVINA 2024 sezonunu açtı

MDN İstanbul
MSC Divina

MSC Cruises, Türk turizm sektöründen yaklaşık 250 misafirin katılımıyla İzmir Limanı’na gelen MSC Divina gemisinde düzenlediği karşılama töreni ile 2024 yaz sezonununun açılışını yaptı

2024 Yaz sezonu boyunca İzmir hareketli seferlerini gerçekleştirecek olan MSC Divina, 21 Ekim’e kadar 7 gecelik programlarıyla Ege ve Akdeniz turu kapsamında 24 kez İzmir’i ziyaret edecek. İzmir’den hareketle başlayacak tur, Yunanistan’ın Santorini ve Mikonos adalarına, İtalya’nın ise Napoli/Pompeii ve Civitavecchia/Roma limanlarına uğrayarak İzmir’e geri dönecek.

“Türk limanları gemi seyahatine katılan misafirler için tam bir cazibe merkezi

MSC Cruises Yönetici Direktörü Norbert Stiekema, “Dünyanın en hızlı büyüyen kruvaziyer şirketi olarak, misafirlerimize her geçen yıl bambaşka destinasyon seçenekleri ve artan talebe bağlı olarak filomuza yaptığımız yatırımlarımız sonucu yepyeni gemilerle seyahat etme imkânı sunuyoruz. Türkiye, kruvaziyer sektöründe gösterdiği gelişim, Türk misafirlerimizin artan talebi ve sahip olduğu ilgi çekici cazibe merkezleriyle planlamalarımızın her zaman içinde yer alan en önemli destinasyonlardan biri” ifadelerini kullandı.

Türkiye, sahip olduğu güzellikleriyle yabancılar için her zaman ilgi çekici

MSC Cruises Türkiye Ülke Müdürü, Işın Hekimoğlu, “Türkiye, sahip olduğu doğal, tarihi ve turistik güzellikleriyle uluslararası misafirlerimiz için her zaman ilgi çeken bir destinasyon. Ülkemize gösterilen bu ilginin karşılığında biz de Türk misafirlerimizi kruvaziyer dünyasıyla tanıştırmayı ve avantajlarını anlatmayı önceliğimiz olarak belirledik. Yaptığımız çalışmalarla Türkiye’ye değer katmaktan mutluluk duyuyor ve gösterdiğimiz gelişimin artarak devam edeceğini öngörüyoruz” dedi.

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın