Mengi Yay Reviva Refit projesini duyurdu

MDN Editör

Mengi Yay, son projesi Reviva Refit kapsamında 60 metrelik Grand Rusalina motor yatına uygulanan kapsamlı refit operasyonu hakkında bir duyuru yayımladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada; profesyonel, bütçe bilincine sahip ve üstün kaliteli refit, yeniden yapılandırmalar ve restorasyonlar sunan Reviva Refit’in tanıtımının Mengi Yay ile özdeşleşen kaliteyi ve vizyonu sürdürdüğü vurgulandı.

Eski yatların mükemmel duruma getirilmesi, refit yapılması, yeniden yapılandırılması ve restore edilerek sürdürülebilirliği artırmak amacıyla başlatılan Reviva Refit, bütçe dahilinde doğru hedef zamana uygun bir proje.

Reviva Refit Mengi Yay

Reviva Refit kapsamında hedef yılda 15 yenileme projesi

Mengi Yay’ın yeni inşalarda uyguladığı kalite standartlarına uygun olan yenileme projeleri şirketin stratejik konumlarda faaliyet göstermesi sayesinde rekabetçi fiyatlandırmalara da olanak sağlıyor. Bu sayede kalite, bütçeye bağlılık ve zamanında teslim her projede mümkün oluyor.

Önümüzdeki iki yıl içerisinde tesislerini ve hizmetlerini genişletme planını da açıklayan tersane rekabetçi fiyatlandırmadan da kopmadan 5 yıl içerisinde 15 yenileme projesini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

İçinde bulunduğumuz yıl içerisinde şimdiden 5 yenileme projesi tamamlayan Mengi Yay ayrıca 2024 sonbahar sezonu için bir projeyi daha garanti altına aldığını da açıkladı. Şirket, brokerların ve yat sahiplerinin teklf talepleri ve yaklaşan projeleri için Reviva Refit’i düşünmeye davet etiklerini belirtiyor.

Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın