Data Hidrolik, SAIM Marine ile anlaşma imzaladı

MDN İstanbul

Farklı tip deniz platformları için genişlettiği ürün yelpazesiyle dünya genelinde markalaşan Data Hidrolik Makina Sanayi A.Ş. , denizcilik ve endüstriyel pazarlar için referans noktası kabul edilen SAIM Marine ile güverte makineleri ve dümen sistemlerinin dağıtımı için anlaşma imzaladı.

Yapılan anlaşmaya göre SAIM Marine, İtalya’da DATA Hidrolik ürünlerinin dağıtımını yapabilecek. SAIM Marine ayrıca İngiltere ve GCC ülkelerinde de satış yapacak ve satış sonrası hizmet verecek.

İhracatlarını yıllardır ağırlıklı Avrupa, Asya ve Uzak Doğu ülkelerine gerçekleştirdiklerini ve dümen/ırgat sistemlerinde ilk akla gelen markalardan olduklarını ifade eden Data Hidrolik Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlama Müdürü Cem Hüroğlu SAIM Marine ile gerçekleşen bu distribütörlük anlaşmasına ilişkin şöyle konuştu:

“Data Hidrolik ürün ve hizmetlerini Saim Marine kalitesi ile sunacağız”

SAIM Marine ile imzaladığımız bu anlaşmadan ötürü mutluyuz. İki denizci ülkenin köklü markalarının 3’üncü kuşak temsilcileri olarak çok kıymetli bir iş ortaklığını bu anlaşma ile taçlandırdık. Dünyanın seçkin yat ve gemi sahiplerine, artık direkt İtalya pazarında bulunarak Data Hidrolik ürün ve hizmetlerini Saim Marine kalitesi ile sunacağız.

Dünya üzerinde 20’yi aşkın ülkede Data Hidrolik temsilcilikleri ve satış noktalarıyla varız. Emin adımlarla büyüyoruz, bayiliklerimizle genişlememizi sürdürüyoruz. Şimdi yat marketinin modasını dünyada belirleyen İtalya da bu yelpazede çok değerli SAIM Marine ile var oldu. Data Hidrolik, “Deniz üzerindeki her şeyin üzerinde” ve yüksek kaliteyi uluslararası denizcilik profesyonellerine ve deniz tutkunlarına sunmak için var gücüyle çalışıyor. Bu anlaşmanın sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum.

Data Hidrolik’le köklü bir girişimcilik geleneğini paylaşıyor

SAIM Ceo’su Marco Donà, ise “SAIM Marine’i güverte makineleri için de güvenilir bir ortak olarak gören müşterilerimize DATA yelpazesi sağlamak için harika bir fırsat” ifadelerini kullandı. “Denizcilik İş Birimimizin kurulduğu 1993 yılından bu yana ırgat ve palamar ırgatlarının da dağıtımını yapmaktayız. DATA Hidrolik ile birlikte çalışma kararı, ürün kalitesi ve müşteri hizmetleri odaklı bir vizyonu paylaştığımız için oldukça hızlı gelişti ve anlaşma da aynı hızla imzalandı. 70 yılı aşkın bir süre önce kurulmuş olan şirketlerimiz, köklü bir girişimcilik geleneğini paylaşıyor ve üç kuşaktan beri aile tarafından işletilen şirketler. Yakın zamanda imzalanan anlaşma, ortak vizyonumuzun ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerimizin doğal bir evrimi” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın