Cosco Shipping Technology One Sea’ye katıldı

MDN MEDIA

Cosco Shipping’in alt kuruluşu olan Cosco Shipping Technology, otonom taşımacılık derneği olan One Sea’ye katıldı

Otonom gemi operasyonlarını desteklemek için çeşitli teknolojiler geliştiren Cosco Shipping Technology, One Sea’nin Çin merkezli ilk üyesi oldu.

One Sea Genel Sekreteri Sinikka Hartonen, Cosco Shipping Technology’i aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Hartonen, son bir yılda One Sea’nin uluslararası bir kuruluş olarak büyümeye devam ettiğini ve deniz taşımacılığı sektörünüdeki teknolojik gelişmelere kapsamlı bir bakış açısı sağlamak adına dünyanın her yerinden temsilcilerin bünyelerinde toplanmasının önemli olduğunu söyledi.

Cosco Shipping Technology, AI Aplications Departmanı ise, amaçlarının denizcilik teknolojisinin sınırlarını zorlamak ve güvenliği, sürdürülebilirliği ve verimliliği artırmak adına çözümler üretmek olduğunu dile getirdi. Departmandan yapılan açıklamada, otonom taşımacılık teknolojilerinin hızla geliştiği bu dönemde, uluslararası işbirliğinin çok önemli olduğu ve One Sea’nin Denizcilik Otonom Suüstü Gemileri (MASS) için uluslararası regülasyonların geliştirilebileceği bir platform sunduğu da eklendi.

Seatrade Maritime News

Bunu Paylaşın