Zincir marketlerle özel görüşme

MDN İstanbul

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye’de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin üst yöneticileriyle bir araya geldiklerini ve gerekli uyarıları yaptıklarını açıkladı.

Bakan Muş, Türkiye’de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin üst yöneticileriyle bir araya geldiklerini söyledi. Migros Üst Yöneticisi (CEO) Özgür Tort, A101 CEO’su Cem Maltaş, ŞOK CEO’su Uğur Demirel ve BİM CEO’su Galip Aykaç’ın katıldığı toplantıyla alaklı konuşan Muş, “Asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz.” sözlerini kullandı.

İlginizi çekebilir: 

Ticaret Bakanı Muş: İhracatı 200 milyar doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz

Muş, Ticaret Bakanlığı olarak saha denetimlerini yoğun şekilde sürdürdüklerini vurgulayarak, haksız fiyat artışlarıyla mücadelede ellerindeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlı olduklarının altını çizdi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın