Yalıkavak Marina unvanını sürdürmek için yarışıyor

MDN İstanbul

Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina, The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından aldığı “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne 2020’de de sahip olmayı hedefliyor.

THYA’nın resmi web sitesi üzerinden kullanılan oylarla derecelendirilen kategorilerde, Yalıkavak Marina bu yıl da ‘‘Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası’’ dalında aday.

“Burada Her Şey Sizin İçin” (It’s All About You) mottosu ile deniz tutkusunu yılın 12 ayı kesintisiz yaşatan Yalıkavak Marina, 620 yatı aynı anda ağırlayabiliyor; hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Dünyanın önde gelen 100’den farklı markasına ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve Avrupa Birliği normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayarak kişiye özel eşsiz bir marina deneyimi sunuyor. Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi olarak Türkiye karasularını, Bodrum yarımadasını ve Yalıkavak bölgesini uluslararası organizasyonlarda tanıtarak Türkiye’yi temsil eden Yalıkavak Marina, yılda yaklaşık 120 ülkeden 2 milyon misafir ağırlıyor.

Bunu Paylaşın