Wärtsilä, Avance Gas taşıyıcılarının tedarikçisi oldu

MDN MEDIA

Wärtsilä, Avance Gas’ın inşa edilen 40,000 cbm’lik dört yeni gemisine kargo hizmetleri ve yakıt alma sistemleri tedarik edecek

CIMC SinoPacific Offshore & Engineering (SOE) Tersanesi’nde inşa edilen, LPG/amonyak taşıyıcıları için Wärtsilä’nın tedarik edeceği kargo hizmetleri sistemleri, operasyonel masrafları azaltmak ve geminin Enerji Verimliliği Dizayn İndeksi (EEDI)’ni geliştirmek için tasarlandı. Wärtsilä LPG Yakıt Tedarik Sistemi (LFSS) ise, LPG’nin yakıt olarak kullanımına olanak sağlarken, operasyonel verimliliği artırıyor ve sürdürülebilirliği destekliyor.

CIMC ENRIC Başkan Yardımcısı ve CIMC SOE CEO’su Wenbao Gao, Wärtsilä’nın bu gemiler için yakıt konusunda en iyi çözümü sağlayacağından emin olduklarını söyledi. Gao, geniş ve kapsamlı servis networkleriyle sağlayabilecekleri global desteğin de seçilmelerindeki bir başka sebep olduğunu ekledi.

SOE Tersanesi’nde inşa edilecek ilk orta boy LPG taşıyıcıları olacak olan gemilerin, 2025 ve 2026 da teslim edilmesi planlanıyor. Wärtsilä ekipmanları ise, 2024’ün ikinci yarısında teslim edilecek.

OFFSHORE ENERGY

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın