ÜNTEL, donanma tipi gemi kablolarını sertifikalandıran ilk Türk kablo üreticisi oldu

MDN İstanbul

Kauçuk ve özel kablolar ürün portföyü ile birçok sektöre hizmet veren Üntel Kablo, geniş ürün yelpazesini uluslararası kuruluşlardan sertifikalandırmaya devam ediyor.
Son olarak, yoğun Ar-Ge çalışmalarının sonucunda VG95218 / 60-61-62-63-64-65 ve 66 güç, telekomünikasyon ve sinyal kablolarını sertifikalandıran Üntel Kablo, bu alanda dünyanın az sayıdaki kablo üreticisinden birisi oldu. Askeri tip gemiler ve denizlatılar için tasarlanan bu kablolar, yapıları itibarı ile kuru ve ıslak deniz ortamlarında kullanılabiliyorlar. Zehirli gazlar çıkarmayan ve düşük duman yoğunluğuna sahip kompoundlar kullanılarak üretilen bu kablolar ekranlı yapıları sayesinde elektromanyetik koruma gerektiren ortamlarda da kullanılıyorlar. Ağırlık ve ölçülerin önem taşıdığı VG95218 türü kablolar zorlu üretim prosesleri ve test koşulları ile dikkat çekiyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın