Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne Ünal Baylan atandı

MDN İstanbul

Bugünkü (16 Haziran 2020 Tarihli ve 31157 Sayılı) Resmi Gazete’de yayımlanan 2020/283 sayılı ve 15 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı gereğince Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne Ünal Baylan atandı.

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ahmet Selçuk Sert te görevini Ünal Baylan’a devrettiğini duyurdu.

Sert yaptığı açıklamada, ‘‘Yürütmekte olduğum Denizcilik Genel Müdürlüğü görevini Sayın Ünal Baylan’a devrettim. Görev süremde Türk denizciliğine hizmet etme fırsatı veren ve destekleyen yöneticilerime, sürekli yanımda olan denizcilik sektörüne ve birlikte ürettiğimiz çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım,’’ ifadelerini kullandı.

Karadeniz Üniversitesi, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümünden 2003 yılında mezun olan Baylan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Denizyolu Yük Taşımacılığı Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın