Uluslararası Yatçılık Sektörü Kongresi başarılı geçti

MDN MEDIA

Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği Başkanı Yusuf Ziya Karagöz, Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen, 5’inci Uluslararası Yatçılık Sektörü Kongresi’nin başarılı geçtiğini söyledi

Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği tarafından, Marmaris Grand Yazıcı Club Termal Otel’de gerçekleştirilen 5’inci Uluslararası Yatçılık Sektörü Kongresi, 250 kaptan ve 100 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği Başkanı Yusuf Ziya Karagöz başarılı geçen kongre hakkında, “Amacımıza ulaştık. Bunun için mutluyuz. Büyük bir aile olduğumuzu ve birlikte neler başarabileceğimizi gördük” ifadelerini kullandı.

“Kongremizi gelecek yıl daha ileriye taşımak boynumuzun borcu oldu”

Sözlerine devam eden Karagöz, “Kaptan arkadaşlarımız birlikte neler başarabildiğimizi gördüler. Destek vermelerinden dolayı kendilerine minnettarım. Emeği geçen arkadaşlarım ile katılan firmalara teşekkür ediyorum. ‘Hızlı bot kazalarının önlenmesi’, ‘hukuki boyutlar’, ‘sağlık-ilk yardım’, ‘arama-kurtarma’ panelleri başarılı geçti. İstişareler, toplantılar, bilgi paylaşımlarının yanı sıra sektörümüzün gelecekle ilgili planlamasını yaptık. Kongremizi gelecek yıl daha ileriye taşımak boynumuzun borcu oldu. Önümüzdeki yılın planlamasına şimdiden başlamak zorundayız” dedi.

“Geri dönüşleri güzel bir şekilde aldık”

Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Emre Akay ise, “Güzel geçen kongreye üyelerimiz tamamen katılım sağladı. Sponsor olan firmalarımız stantlardaki yerlerini aldılar. Geri dönüşleri güzel bir şekilde aldık. İlerleyen günlerde daha iyilerini yapacağımıza inanıyorum” dedi.

DHA

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın