Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türk bayraklı gemi sayısının artırılmasını ele alıyor

MDN İstanbul

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2017 ve 2018 yıllarında gerçekleştirdiği faaliyetlerle, 2019 yılı için sektör ile bakanlık beklentilerinin karşılıklı olarak değerlendirileceği Çalıştay İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO)’nda düzenleniyor.

Türk bayraklı gemilerin yurtdışında liman devleti denetimlerindeki performansları, Türk bayrağının Paris MoU kara listesinden önce gri ardında da beyaz listeye geçişi, Türk bayraklı gemi sayısının artırılması gibi konuların da değerlendirileceği Çalıştay, 12 Şubat Salı günü (yarın) İMEAK DTO merkez binasında gerçekleşecek.

Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç, Genel Müdür Yardımcısı Taner Keskin, Gemi Denetim Dairesi Başkanı Yılmaz Taşçı, Gemi Denetim Dairesi Koordinatörü Hayri Hasandayıoğlu, Gemi Denetim Dairesi Uzmanı Denizcilik Sörvey Mühendisi Koray Korkmaz ve Denizcilik Uzmanı M. Türker Ekinci’nin katılım göstereceği Çalıştay’a; İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, İstanbul Gemi Sörvey Kurulu Başkanı ile Kocaeli, Tuzla ve Ambarlı Liman Başkanları’nın da katılıması ön görülüyor.

Bunu Paylaşın