TURMEPA Antalya Şubesi, ASBAŞ’ı ziyaret etti

MDN İstanbul

“Deniz varsa hayat var” sloganıyla Temiz Denizler için çalışan DenizTemiz Derneği/TURMEPA Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ASBAŞ Antalya Serbest Bölgesi’ni ziyaret etti. Deniz temizliğinin önemi konusunda duyarlılığı artırmak ve toplumu bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürüten Dernek hem kendi çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı hem de kendisine ait limanı ve yat rıhtımı bulunan ASBAŞ Antalya Serbest Bölgesi’nin işleyişi, ticari hacmi, istihdam ve yatırımları konularında bilgiler aldı.

ASBAŞ Antalya Serbest Bölgesi Genel Müdürü Zeki Gürses; yaptığı yatırımlar, genişlettiği rıhtım alanı ve modern tesisleri ile sıfır atık ve atık yönetimi konusundaki çalışmalarına devam eden ASBAŞ’ın , bu kapsamda daha büyük ve teknolojik yatların bölge içerisinde üretilerek sahiplerine ulaştırılması ve ayrıca daha büyük kapasiteli teknelerin bölgeye bakım onarıma alınabilmesi için 560 ton kapasiteli Travel Lift ve 2000 ton kapasiteli Ship Lift yatırımlarını 2021 Temmuz ayında tamamlayarak, hizmete sunduğunu belirtti.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın