TÜRKKAPDER Yönetimi için yeni adaylar belli oldu

MDN İstanbul

Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TÜRKKAPDER)’nin 37’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Yönetim Kurulu dernek yönetimine yeniden talip olduğunu açıkladı.

Kaptan Arif Bostan, Kaptan Zafer Akbulut, Kaptan Behçet Çelebi, Kaptan Nildeniz Sütçü Şen, Kaptan Zafer Geyik, Kaptan Özgür Doğan Güneş ve Kaptan Barış Güven’den oluşan listedeki bütün adaylar faal olarak denizde, gemilerde çalışarak mesleklerini icra etmekte olan kaptanlar.

İlginizi çekebilir:    TÜRKKAPDER Yönetimi için Yeni Değişim Hareketi

Açık Denizlere Tam Yol İleri sloganıyla yola çıkan liste, hala meslek içerisinde aktif gemi kaptanları olarak Türk Uzakyol Gemi Kaptanları’nın sorunlarına ilk elden şahitlik ettiklerini belirtirken, mesleğin içinde, meslekleri ve Türk denizciliği için uluslararası alanda başarılarını duyurmak için çalıştıklarını vurguladı. Geçmişte olduğu gibi bugün de ve gelecekte de derneğin ve üyelerinin menfaatleri için çalışmaya devam edeceklerini duyurdu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın