Türk yatlarına oy verin kazanalım!

MDN İstanbul

Taka Yat Ltd. dünyanın en önemli yat dizayn yarışmalarından Design Et Al The International Yacht & Aviation Awards 2015 yarışmasına katılarak Türkiye’yi temsil ediyor.

Yapılan oylamanın ardından birçok farklı alanda dünyanın en başarılı şirketlerine dizayn ödülleri veren İngiltere merkezi Design Et Al, yat ve tekne alanında verilen ödüllerin en prestijlilerinden biri niteliğinde. Taka Yat bu önemli yarışmaya 2 farklı Türk tersanesi için tasarladığı 5 yat dizaynıyla birkaç kategoride katılıyor.

Taka Yat’ın iddialı dizaynlarından biri olan S/Y In Love teknesi ‘Yelkenli ve İç tasarımı’ ile ‘Yelkenli Yat’ olmak üzere iki farklı kategoride yarışmaya katılıyor. ’40 m Üstü Konsept Yat’ kategorisinde 46 metrelik Sarp teknesi ve ’40 m Altı Konsept Yat’ kategorisinde ise 40 metrelik Classic teknesi yarışmada iddialı tekneler arasında bulunutor.  

4-sarpyacht_40m_katalog e2.inddDesign Et Al yarışmasında oylamalar internet üzerinden online olarak yapılıyor ve 15 Mayıs 2015 tarihinde Venedik’te yapılacak gala törenine kadar devam edecek. Bu oylamaya katılıp uluslararası prestiji yüksek bu yarışmada Türk teknelerine destek vermek için The International Yacht & Aviation Awards Voting 2015 https://thedesignawards.co.uk/voting2015/yachts2015.html web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın