Türk makine sanayi Afrika pazarına giriyor

MDN İstanbul

Türk makine sanayi sektörünü Afrika pazarı ile buluşturmak amacıyla 2-5 Aralık 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde Export Gateway to Africa Fuarı düzenlenecek. Türkiye’nin, yıllık 100 milyar dolar makine ithalatının yapıldığı Afrika pazarından daha fazla pay alması amacıyla düzenlenecek olan fuara, 52 Afrika ülkesinden yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı gelecek.

Fuarda takım tezgahları, sac işleme makineleri, presler, yüzey işleme teknolojileri, kesici ve tutucu takımlar, kaynak makineleri ve robotları, fabrika otomasyonu ürünleri gibi makine sanayine dair her türlü ürün, hizmet ve teknoloji sergilenecek.

Export Gateway to Africa Fuarı’nda makine sanayinin yanı sıra hazır giyim, konfeksiyon ve ayakkabı sanayi ile beraber seramik, banyo, mutfak sektörü, mermer, mermer makinaları, gıda ve içecek, mobilya, ev tekstili, yapı ve yapı malzemeleri, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın