Türk Loydu, dünya klas kuruluşları sıralamasında 8’inci sıraya yükseldi

MDN İstanbul

Türk Loydu, Paris Liman Devleti Kontrolü Mutabakatı (Paris MoU) tarafından açıklanan Klas Kuruluşları Performans Tablosunda Yüksek Performans sınıfını koruyarak, 8’inci sıraya yükseldi. Liman Devleti Kontrol (PSC) rejimleri arasında dünyanın en önemlisi olarak değerlendirilen Paris MoU tarafından yayımlanan ve 2016-2018 yıllarını kapsayan liman devleti kontrol sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan “2016-2018 Yılları Yetkilendirilmiş Kuruluşlar Performans Tablosu” duyuruldu. Türk Loydu son 13 yıldır “Yüksek Performans” kategorisinde yer aldığı tabloda bu yıl bir sıra daha yükselerek, tüm dünyada klas kuruluşları arasında 8’inci sırada yer aldı. Türk Loydu bu başarılı performansı ile bu sene de bazıları IACS üyesi olan (Uluslararası Klas Kuruluşları Birliği) bir çok uluslararası klas kuruluşunu geride bırakmayı başardı.

Paris MoU’nun Yüksek Performans Tablosunda son 13 yıldır devam eden başarılı performansını sürdürerek bu yıl ilk 8’e girmeyi başaran Türk Loydu, her geçen sene kalite standartlarını ve hizmet kalitesini artırmaya ve alanında uzman teknik kadrosu sayesinde performansını yükseltmeye devam ediyor. Türk Loydu klaslı gemiler, yapılan kontrollerden 2015 yılından beri sıfır hatayla geçiyor; Türk Loydu kusuru sebebiyle herhangi bir tutulma yaşanmıyor.

Birçok tanınmış klas kuruluşunun yanı sıra bazı iddialı IACS üyesi klas kuruluşlarını da geride bırakan Türk Loydu, bu performansı ile Türk bayrağının Paris MoU Beyaz Bayrak listesindeki yerini yükselmesine de katkı sağlamış oldu.

Bunu Paylaşın