Türk armatörü için yeni bir ayrıcalık

MDN İstanbul

Yaf Diesel, resmi Türkiye distribütörlüğünü yaptığı BSKY filtresiz Ballast Water Management Sistemleri (BWMS) için yabancı müşterileri ile imzalayacağı 52 gemilik proje kapsamında, üreticiden aldığı proje bazlı indirimli fiyatlara Türk armatörleri de dâhil ederek anlaşmanın kapsamını genişletti.

Yaf Diesel, Türk armatörü için liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulayacak.

Müşterileri için hem retrofit hem de yeni inşa projelerinde çözümler üreten Wuxi BSKY BWMS, muadilleri ile kıyaslandığında filtresiz olması sebebi ile satın alma ve kullanım maliyetleri bakımından kullanıcılara ayrıcalık sunuyor.

Dünyadaki tek filtresiz UV BWMS üreticisi olan BSKY, teslim süresi 4 ay olan BWTS için G8 sertifikasını almanın yanı sıra USCG Tip Onay Sertifikası için de tüm testleri tamamlayarak resmi başvurusunu yaptı.

BSKY BWTS, balast suyunu hidrosiklon ile filtreleme işleminin ardından UV kullanarak arıtıyor. Hidrosiklon ile suya verilen siklon hareketi sayesinde oluşan merkez kaç kuvvetinden faydalanılarak özgül ağırlığı sudan daha ağır olan kirleticilerin filtre edilmesini sağlıyor. Yaf Diesel, hidrosiklon sistemine gemi ömrü kadar garanti veriyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın