Tüm bilgiler tek bir ekranda buluşuyor

MDN İstanbul

Uluslararası denizcilik sektöründe bilgiye olan ihtiyaç gelişen teknolojiyle birlikte gün geçtikçe artıyor. İstanbul Tuzla’ya yerleşik Voyager Worldwide Yasden Denizcilik A.Ş. bu doğrultuda gemilerin kendi bayraklarına ve diğer uluslararası kuruluşlara olan yükümlülükleri konusunda ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sağlıyor. Geliştirmekte olduğu ürün çeşitliliği ile Türk gemilerine, Boğazlar’dan geçen ve Türk limanlarına gelen yabancı gemilere; uluslararası Admiralty seyir harita ve kitapları, Türk Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi yayınları, tüm seyir yayınlarının yanı sıra, seyir aletleri, ECDIS cihazı ve Voyager programı ile tedarik amaçlı hizmet veriyor.

Voyager Worldwide Yasden, bu kapsamda VOYAGER FLEET INSIGHT ile rota planıyla harita ve kitapların sipariş verilmesini ve yenilenen Voyager 8 versiyonu ile de en belirgin özellik olarak; ENC, AIO, ADP, ENP, Navarea Warnings, MARPOL Areas, liman bilgileri ve deniz güvenliği için tek bir ekran üzerinden erişim sağlıyor. VOYAGER FLEET INSIGHT şirketlerin, gemilerinde bulunan yayınları görüntülemekle birlikte kendi bayrakları tarafından gerekli yayınlar ile IMO tarafından önerilen yayınları karşılaştırmalarına olanak tanıyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın