Toplumsal etki yaratan kadın girişimciler ödüllendirilecek

MDN İstanbul

Cartier Women’s Initiative, 31 Temmuz 2020’ye kadar devam edecek olan 2021 dönemi başvuru sürecini başlattı. Yeni dönemde 7 bölgesel ödüle ilaveten, Bilim & Teknoloji Lideri olarak bu alanda yaşadıkları toplumlarda etki yaratan üç kadın girişimci daha ödüllendirilecek.

Cartier 2006’dan bu yana, dünyanın önde gelen ve en büyük lisansüstü işletme okullarından biri olan INSEAD Business School ile yaşadıkları toplumlarda sosyal ve ekonomik etki yaratan kadın girişimcileri güçlendirerek değişime öncülük etmeyi amaçlıyor. Cartier Women’s Initiative’in misyonu, kadın girişimcilere ve başarılarına ışık tutarak, kurdukları şirketleri büyütmeleri ve liderlik becerilerini geliştirmeleri için gerekli finansal ve sosyal desteği sağlamak. Her yıl düzenlenen uluslararası girişimcilik programı, dünyanın her bölgesinden ve her sektörden, güçlü ve sürdürülebilir sosyal ya da çevresel etki yaratmayı amaçlayan kadın girişimcilere ve şirketlere açık. Program, başladığı günden bu yana 56 ülkeden gelecek vaat eden 240 kadın girişimciye şirketlerini ileriye taşımaları için 3 milyon doların üzerinde destek sundu.

Program yeni bir alanla büyüyor
Programın etkisini ve anlamını artırmak amacıyla mevcut 7 bölgesel ödüle ek olarak, 2021 itibarıyla Bilim & Teknoloji Lideri olarak bu alanda sosyal ve ekonomik etki ve katkı yaratan üç kadın girişimci daha ödüllendirilecek. Program, bilimsel ve teknolojik inovasyonları geleceğe taşıyan ve etki yaratan kadın girişimcileri desteklemek üzere tasarlanan yeni bir kategori. Programda sekiz kazananın her biri 100 bin dolar, ikinci ve üçüncüler ise 30 bin dolar alacak. 8 kazanan ve 16 finalist, stratejik finansal düşünme, birebir strateji mentorluğu, medya görünürlüğü ve uluslararası profesyonel iletişim ağı fırsatları konularında destek alacak, INSEAD yönetici eğitim programına katılacak.

Cartier Women’s Initiative’in 2021 yılı başvuruları 31 Temmuz 2020, saat 14.00’da (CEST) sona erecek. Program hakkında detaylı bilgi www.cartierwomensinitiative.com adresinde.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın