TMMOB GMO, Türk Loydu Vakfı için temsilcilerini seçti

MDN İstanbul

Türk Loydu Vakfı’nın 64’üncü Olağan Genel Kurulu kapsamında, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu’na aday olarak, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası’nı temsil edecek üyelerin belirlenmesi amacıyla, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası’nın Ana Yönetmeliği’nin 50’nci maddesi hükümlerince seçimler tamamlandı.

Seçimli Olağan Toplantı, 26 Temmuz 2020 Pazar günü TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantı, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı’nın açılış konuşması ile başladı.

Divan Kurulu Üyeleri oy birliği ile seçildi ve aday adaylarının kendilerini tanıtıcı konuşmalarının ardından seçim 2 kademeli olarak tamamlandı. Seçim sonucunda; Dündar Talazan, Bülent Alnıaçık, Süleyman Akın Tuzcuoğlu, Mustafa Zorlu, Can Durgu, Onur Çopuroğlu, İlker Özyıldız, Serdar Yaraş, Gürsel Yıldız ve Ahmet Süphan Pekgün aday olarak seçildi.

Türk Loydu Vakfı 64’üncü Olağan Genel Kurul toplantısı ise 20 Ağustos 2020 Perşembe günü Pîrî Reis Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Toplantıda Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın