TAB Başkanı Ahmet Bedri İnce’den bayram mesajı

MDN İstanbul

Bedri İnce
Türk Armatörler Birliği (TAB), Başkanı Ahmet Bedri İnce tarafından Kurban Bayramı için hazırlanan bir bayram mesajı yayımladı.

İnce’nin Bayram mesajı;

”Bayramlar milletçe yardımlaşmanın ve dayanışmanın, sulhun ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, sevincin ve mutluluğun yaşandığı özel günlerdir. Böylesine müstesna bir günü fırsat bilerek ve özellikle Covid-19 salgınını da yaşadığımız bugünlerde sağlık tedbirlerine dikkat ederek bir araya gelmemiz veya telefon ile bayramları kutlamak kardeşliği, birlikteliği ve bunun gibi insani hasletlerimizi pekiştirecektir.

Bu vesileyle başta milletimiz olmak üzere tüm denizcilik camiasının, çevre denizlerimizde görev yapan donanmamız ve terörle mücadele kapsamında sınırlarımızda, dağlarda fedakârca görev ifa eden tüm askerlerimizin, uzaklarda denizlerde olan ve şu anda bayramı ailesinden, sevdiklerinden uzakta geçirmek zorunda kalan tüm gemi adamlarımızın kurban bayramını kutlar, bayramın hepimiz için sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın