Sirena Marine ve YTÜ protokol imzaladı

MDN İstanbul

Sirena Marine ile Yıldız Teknik Üniversitesi üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi için protokol imzaladı.

İşbirliği kapsamında seri yat üreticisi Sirena Marine ile Yıldız Teknik Üniversitesi, bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje ve araştırma çalışmaları ile birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı bilimsel makale veya bildiri çalışmaları yapacaklar.

İşbirliği ayrıca birlikte yürütülen proje ve araştırma çalışmaları ile ilgili hesaplamalar, analizler ve deneylerin yapılmasına yönelik çalışmaları ve öğretim üyelerinin Sirena Marine’de yapacağı danışmanlık çalışmalarını da içeriyor. Bunun yanı sıra YTÜ lisans öğrencilerinin Sirena Marine’de mesleki eğitim ve stajları, proje ve bitirme tezi çalışmalarını Sirena Marine ile işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmalar ile seminer, konferans ve tanıtım etkinliklerine yönelik çalışmalar da bu işbirliğinin kapsamı içinde yer alıyor.

Anlaşma kapsamında ayrıca YTÜ son sınıf 5 lisans öğrencisi Sirena Marine’de staj yapacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın