Siber Güvenlik Haftası Başladı

MDN İstanbul

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Dijital Dönüşüm Ofisi bünyesinde, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen Siber Güvenlik Haftası başladı.

Yerli Siber Güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak, Siber Güvenlik farkındalığını ve iş birliklerini artırmak, kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getirmek amacıyla düzenlenen etkinlik 21-25 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecek.

Zirvede, Kamuda Yerli Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi, Savunma Sanayiinde Yerli Siber Güvenlik, Telekom Sektöründe Yerli Siber Güvenlik, Enerji Sektöründe Yerli Siber Güvenlik, Finans Sektöründe Yerli Siber Güvenlik, Yerli Ürünlerde Test ve Sertifikasyon başlıklı paneller yapılacak.

Siber Güvenlik Haftası boyunca, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üye firmalarının yerli ve milli kabiliyetlerle ürettikleri siber güvenlik ürünleri ve vermiş oldukları hizmetler, 3 boyutlu Siber Güvenlik Sanal Fuarı’nda katılımcıların beğenisine sunulacak.

Fuarı ziyaret etmek isteyenler buradan kayıt yaptırabilirler.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın