Şehir Hatları’nda kış tarifesi

MDN MEDIA

18 Eylül 2023 itibariyle İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda kış tarifesine geçildi. Kış tarifesi, 16 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.

İBB Şehir Hatları’nda 18 Eylül 2023 tarihiyle başlayan ve 16 Haziran’a kadar sürecek kış tarifesinde, günlük ortalama 934 sefer yapılması planlanıyor.

Tarife Değişiklikleri

Bu yıl yapılacak olan Sarıyer-Beykoz ve Rumeli Kavağı-Eminönü hatlarındaki saatlerde değişiklik yapılırken, Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş hattına, Kanlıca durağı eklenecek.

Boğaz Turları devam edecek

Şehir Hatları AŞ tarafından, uzun ve kısa olmak üzere düzenlenen Boğaz turları ise kış tarifesinde günde bir kere olmak üzere devam edecek.

Kış tarifesi kitapçığı

18 Eylül 2023 – 16 Haziran 2023 Kış Tarifesi kitapçığına, Şehir Hatları iskeleleri, internet sitesi, mobil uygulaması, sosyal medya hesapları ve Alo 153 Beyaz Masa danışma hattından ulaşmak mümkün.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın