Sedna kiralama verileri yapay zekâ platformunu kullanıma sundu

MDN Editör

Denizcilik yazılım şirketi Sedna, geçen yılın Eylül ayında gerçekleştirdiği lansmanın ardından, kiracılara e-posta ve diğer sistemlerden elde edilen önemli verilerin tek ve konsolide bir görünümünü sunmayı amaçlayan yapay zekâ destekli Pulse sisteminin halka açık lansmanını gerçekleştirdi

Pulse, e-posta gelen kutusuyla birleşiyor, verileri analiz ederek daha fazla eylem için hazır yapılandırılmış bir tablo sunuyor. Sedna’nın bu ürünü iletişim platformu Stream’in üzerinde, çeşitli kaynaklardan gelen gemiler ve yüklerle ilgili piyasa verilerini düzenlemek ve eyleme geçirilebilir önemli bilgileri vurgulamak için kullanılabilir.

Sistem hâlihazırda küresel denizcilik müşterileri tarafından deneniyor. Halka açık lansmanının ardından artık ilgili taraflarca doğrudan denemeye sunulmuş durumda.

Sedna’nın Kurucusu ve CEO’su Bill Dobie, “Dijitalleşme son on yılda denizciliği ele geçirdi, ancak gemi kiralayanlar için hâlâ önemli bir dijital boşluk var. Bu kişiler sürekli olarak gelen kutusu aşırı yüklemesi ile karşı karşıyalar, her gün saatlerini mesajlar arasında gezinerek geçiriyorlar ve bu da işlerini etkili bir şekilde yapmalarını engelliyor” sözleriyle ürünün faydasını vurguladı.

Sart Maritime Network

Bunu Paylaşın