SEACOR, SCF’yi Ingram’a sattı

MDN MEDIA

SEACOR Holding, ülke içi mavna şirketi Inland River Transport Holdings (SCF)’i Amerika merkezli Ingram Marine Group’a sattı

20 yılı aşkın süredir SEACOR’un bünyesinde bulunan SCF’nin filosu, 1000 tane kuru kargo çamur dubası, 8 tane 6,000-plus beygirgücünde römorkör ve Mississippi Nehri boyunca terminal ve geçici altyapı networkünden oluşuyor.

“SCF’nin güçlü bir operasyon ağı ve ekibi var”

Ingram Başkanı ve CEO’su John Roberts, SCF’nin hem terminal networkleri, modern ve yeni tamamlayıcı denizcilik araçları filosu bakımından güçlü bir operasyon ağına sahip olduğunu hem de endüstrinin önde gelen isimlerinden oluşan bir taşımacılık ve lojistik takımı olduğunu söyledi. Roberts, Ingram’ın hizmet yelpazesini genişletmekten ve SCF’nin takımını, müşterilerini ve ekipmanlarını Ingram çatısı altında görmekten mutluluk duyacaklarını ekledi.

SCF ve Ingram bu işbirliği ile değişen sektöre daha rahat ayak uyduracak

SCF’nin Başkanı ve CEO’su Tim Power ise, tarımsal ürünlerde global rekabetin tavan yaptığı bir dönemde, Ingram’ın römorkör filosuna ve diğer yararlı olanaklarına erişimlerinin, SCF müşterilerine sağlanan hizmeti daha verimli hâle getireceğini belirtti. Power, genişleyen platformlarıyla, endüstrinin değişen ihtiyaçlarına cevap olarak, gelişmekte olan yenilikçi teknolojilere ve sürdürülebilir çözümlere daha iyi katkı sağlayabileceklerine değindi.

Satışın tamamlanması için prosedürler bekleniyor

Satış hâlâ mevzuata ilişkin izinleri bekliyor. Süreç boyunca SEACOR finansal danışman olarak, RBC Capital Markets LLC ve Milbank LLP’den destek alırken,  Baker Botts LLP de yasal danışmanlığını yaptı. Ingram ise, yasal danışman olarak, Bass, Berry & Sims PLC’den destek aldı.

gCaptain

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın