SAHA MBA Programı başladı

MDN İstanbul

SAHA İstanbul tarafından TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) iş birliğinde yapılan savunma, havacılık ve uzay sektörlerindeki firmaların yönetici adayları, yöneticileri ve firma sahiplerine yönelik geliştirme programı olan SAHA MBA Programı eğitimlerine başladı.

Harvard, Oxford, Stanford ve London Business School gibi dünyanın önde gelen okullarının aralarında bulunduğu 15 üniversitenin MBA programlarları incelenerek hazırlanan SAHA MBA’da hedef, gelecek dönemde yönetici olmayı hedefleyen yönetici adaylarını ve kariyerinde ilerlemek isteyen yöneticileri, değişen dünyanın tüm koşullarına en güncel bilgi ve uygulamalarla hazırlamak. Programın Türkiye’de henüz bir benzeri bulunmuyor.

Ekonomik gelişimden dijital dönüşüme, yöneticilik becerilerinden, hukuki süreçlere kadar bir yöneticinin ihtiyaç duyacağı bilgilerin tüm detaylarıyla yer aldığı program, 5 tema ve 23 eğitim başlığından oluşan 242 saatten oluşacak ve 11 Nisan 2021 tarihinde tamamlanacak.

Programda alanında uzman 24 eğitimcinin yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, SAHA İstanbul ve T3 Vakfı Başkanı, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Wharton Business School’dan Prof. Dr. Michael Useem, Chicago Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve THY Dijital İnovasyon Direktörü Serdar Gürbüz eğitimler verecek.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın