Rus patenci Valiyeva’dan ‘Wednesday’ dansıyla şov

MDN İstanbul

Rus artistik buz patenci Kamila Valieva, bu hafta Rusya Artistik Patinaj Şampiyonasında  son günlerin popüler dizisi ‘Wednesday’de yer alan dans sahnesini buz pistinde canlandırdı.

16 yaşındaki buz patenci, piste ‘Wednesday’ izleyicilerinin aşina olduğu ‘Thing’ rolünü oynayan bir elle birlikte girdi. Daha sonra “Addams Ailesi” tema şarkısıyla gösterisine başladı.

Bazı teknik buz pateni hareketleriyle başlayan ürkütücü bir girişten sonra müzik The Cramps’ın “Goo Goo Muck” şarkısı olarak değişti ve Valieva, Wednesday dizisi karakteri olan Jenna Ortega’nın dans kareografisini yaptı.

Valieva’nın dans figürleri kadar Ortega’nın gösteride giydiği siyah fırfırlı tül elbisesi, ağır siyah göz makyajı ve uzun, siyah örgüleri dikkat çekti. Ayrıca ünlü buz patenci gösteri esnasında bir kez bile gülümsemeyerek taklit ettiği karakteri gerçekçi bir şekilde canlandırdı.

Gösterinin sonunda müzik, Lady Gaga’nın “Bloody Mary” şarkısının remiks versiyonuna dönüştü.

 

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

 

Bunu Paylaşın