Rolls-Royce Power Systems, markalarında yeni yapılanmaya gidiyor

MDN İstanbul

Ana markası MTU olan Rolls-Royce Power Systems’in İletişim Departmanı tarafından Ağustos ayında yapılan açıklamaya göre, MTU’nun yeni internet sitesinin açılmasıyla uygulamaya konulacak yeni bir marka stratejisi geliştiriliyor. Yeni marka yapılanması Power Systems iş biriminin PS 2030 küresel büyüme stratejisini destekleyecek. Bu yapıda Rolls-Royce, ticari ve işveren marka olacak. Bunun sonucu olarak da MTU’ya ait şirketlerin adlarına “Rolls-Royce” markası eklenecek. Merkezi olmayan güç sistemleri üreticisi MTU Onsite Energy markası da bu çerçevede MTU’ya dahil edilecek.

Yeni marka stratejisinde ilk görünür uygulama, ürün ve çözüm üreten dört operasyonel şirketin yeniden adlandırılması olacak. 2019 sonbaharında, MTU Friedrichshafen GmbH; Rolls-Royce Solutions GmbH adını alacak. Benzer şekilde MTU America Inc gelecekte Rolls-Royce Solutions America Inc olarak faaliyetlerini sürdürecek. Augsburg merkezli MTU Onsite Energy GmbH ise Rolls-Royce Solutions Augsburg GmbH olarak adlandırılacak. Ruhstorf’taki MTU Onsite Energy Systems GmbH ise Rolls-Royce Solutions Ruhstorf GmbH adını alacak. Kalan diğer şirketler de benzer şekilde yeniden adlandırılacak. Bergen Engines de yeni marka mimarisinin bir parçası olacak.

Yeni marka stratejisi, MTU’nun yeni internet sitesinin sonbaharda hizmete girmesiyle görünür hale gelecek ve tüm şirket çalışanlarının e-posta edresleri @rolls-royce.com ile bitecek.

Merkezi, Almanya’nın güneyinde bulunan Friedrichshafen kentinde yer alan ve yaklaşık 11 bin kişiyi istihdam eden Rolls-Royce Power Systems, 2018’de şirketin kârlılığını 15 milyon İngiliz Sterlini olarak açıklamıştı. Rolls-Royce Power Systems’in üÜrün portföyü arasında buluna; gemiler, ağır arazi araçları, demiyorlu ve savunma araçları ile petrol ve doğalgaz endüstrisi için MTU markası altında yüksek hızlı motorlar ve tahrik sistemleri bulunuyor.

Bunu Paylaşın