Recep Düzgit güven tazeledi

MDN İstanbul

Türkiye’nin en eski denizcilik kuruluşu olan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği, yeni yönetim ekibini belirledi.

Dün düzenlenen Genel Kurul’da yapılan seçime mevcut Başkan Recep Düzgit tarafından oluşturulan tek listeyle gidildi. Yapılan oylamada dernek üyelerinin oylarının tamamını alan ekip 3 yıllığına Dernek yönetimine seçildi. Oylama pandemi kuralları çerçevesinde alınan önlemler kapsamında gerçekleştirildi.

Seçimde, 3 yıllığına seçilen ekipte Yönetim Kurulu Başkanı olarak Recep Düzgit, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Kenan Türkantos, Genel Sekreter olarak Emin Eminoğlu ve Sayman olarak Murat Denizeri belirlenirken, listede Savaş Ercan, Henryk Drownıak ve Rifat Karakimseli ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer aldılar.

Yapılan oylama sonucu yeniden Dernek Başkanlığına seçilen Recep Düzgit Genel Kurul’a hitaben yaptığı konuşmada, önceki çalışma döneminde yer alan Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ederken yapılacak işlerin henüz tamamlanmadığını , daha çok işlerin olduğunu, birlikte başladıkları çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini belirttikten sonra, üyelere gösterdikleri güvenden ötürü teşekkür etti.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın