Putin: Yaratılan sorunlara rağmen petrol ve gaz gelirlerimiz artıyor

MDN İstanbul

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova’da Federal Vergi Servisi (FNS) Başkanı Danil Yegorov ile gerçekleştirdiği toplantıda, ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. petrol ve gaz 

Putin, ülke ekonomisindeki göstergelerin istikrarlı hale geldiğini belirterek “Bize karşı kötü niyetlilerin ve kıskançların yaratmaya çalıştığı sorunlara rağmen, bütçemiz doğru hızda doluyor, petrol ve doğal gaz gelirlerimiz artıyor.” dedi ve “Özellikle de iyi olan, petrol ve doğal gaz dışı gelirlerimizin de artıyor olmasıdır.” dedi.

Rusya Devlet Başkanı, ülke ekonomisindeki göstergelerin istikrarlı bir hale geldiğini kaydederek “Bence bütün bunlar ekonomik göstergelerin en azından şimdilik istikrara kavuştuğunu gösteriyor. Riskleri anlıyoruz, orta vadede bu risklerin yaşanabileceğini görüyoruz, onlar hâlâ ortadan kalkmadı, tüm bunlar çok net.” ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın