Putin: Ukrayna’da savaş daha yeni başlıyor

MDN İstanbul

Rusya parlamentosunda konuşma yapan Vladimir Putin, “Herkes bilmeli ki Rusya henüz büyük çaplı bir şey yapmadı” dedi. Kremlin Sözcüsü Peskov da Rusya’nın askeri kapasitesinin ‘çok küçük bir bölümünü kullandığını’ söyledi.

Putin ayrıca Batı’ya meydan okuduğu konuşmasında, “Bizi cephede yenmek istediklerini duyuyoruz. Ne diyebiliriz ki, bırakın denesinler. Batı’nın tek bir Ukraynalı kalmayıncaya kadar bizimle savaşmak istediğini duyuyoruz. Bu Ukrayna halkı için bir trajedidir. Ama her şey buraya doğru gidiyor” ifadelerini kullandı.

Barış görüşmelerini reddetmiyoruz’
Konuşmasında barış görüşmelerini reddetmediklerini yineleyen Putin, “Barış görüşmelerine karşı çıkanlar şunu bilmeli ki savaş uzadıkça bizimle müzakere etmeleri daha da zorlaşacak” diye konuştu.

Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov da Rusya’nın Ukrayna’daki “özel askeri operasyonunda” kapasitesinin “çok küçük bir bölümünü kullandığını” söyledi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

 

Bunu Paylaşın