Posidonia 2022 başladı

MDN İstanbul

Dünyanın önde gelen denizcilik fuarlarından olan Posidonia 4 yıl aradan sonra Posidonia 2022 adı altında tekrar açıldı. 6 Haziran Pazartesi günü Atina Metropolitan Expo’da başlayan Fuar, 10 Haziran’a kadar sürecek.

Bu yıl Metropolitan Expo’nun bütün sergi alanını kapsacak olan Fuar, bu açıdan taban alanı baz alındığında tarihinin en büyüğü.

Posidonia 2022’ye 18 binden fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor. 88 ülkeden bin 948 firma ürün ve hizmetlerini sergileyeceği Fuar’da Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’dan toplam 24 Ulusal temsilci denizcilik kimliklerini sergileyecek.

68 Konferans ve Seminerden oluşan bir program paralel olarak yürütülecek ve delegelere dünyanın dört bir yanından gelen denizcilik sektörü karar vericilerii politikacılar, düzenleyiciler ve hükümet yetkilileri tarafından bilgi ve bilgilere erişim sağlama imkânı tanınacak.

MarineDeal News Posidonia 2022’de

Posidonia 2022
Fotoğraf: Elizya Sandıkçı

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın