Poliport’tan 5.5 milyon dolarlık yatırım

MDN MEDIA

Polisan Holding grup şirketlerinden Poliport, Kocaeli Liman Bölgesi’ne 5.5 milyon dolarlık yenileme ve modernizasyon yatırımı yapacak

Kocaeli Körfez Bölgesi’nde faaliyet gösteren Poliport, modernizasyon ve altyapı yenileme yatırımları ile sıvı yük depolama kapasitesini artıracak. Kasım ayında modernizasyonuna başlanan, 5 bin 850 metreküp kapasiteye sahip sekizinci tank çiftliğinin 2024’ün Eylül ayında devreye alınması planlanıyor.

Yıllık 5 milyon ton kuru yük elleçleme kapasitesi bulunan Poliport’un sıvı yük tank çiftliğinde; solventler, alkoller, akaryakıt, gaz yağı, baz yağı, hidrokarbonlar, glikoller, metanoller ve etilenler başta olmak üzere, 65 farklı kimyasal madde elleçleniyor.

Poliport Genel Müdürü Selçuk Denizhan, “50 yılı aşkın tecrübe ve uzmanlığımıza dayanarak, gerçekleştirdiğimiz stratejik yatırımlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına güvenli ve hızlı çözümler sunuyoruz. Kocaeli Bölgesi’nin lider bağımsız kimyasal depolama terminallerinden biri olarak müşterilerimize tam zamanlı hizmet veriyoruz.  Çalışmalarımızı dünyanın en büyük üreticilerine kesintisiz olarak verdiğimiz hizmetin kalitesini en yüksek seviyede korumak ve en son teknolojiyi kullanarak fark yaratma odağı ile yürütüyoruz. Müşterilerimize hızlı, güvenli, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmak amacıyla limanımızda sürekli modernizasyon ve alt yapı yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Modernizasyonuna başladığımız sekizinci tank çiftliğinin yenilenmesi ile satış gelirlerimizin de artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz stratejik yatırımlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunarken, sürdürülebilir karlılığın yanı sıra bölgemizin ve ülke ekonomisinin büyümesine de katkı sunuyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın