Pil Teknolojileri Kayseri’de tartışılacak

MDN İstanbul

ASPİLSAN Enerji’nin ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Pil Teknolojileri Çalıştayı 15-17 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Dünyadaki teknolojik gelişmeler ve iklim değişikliği çerçevesinde enerji çözümlerinin ele alınacağı Çalıştay’da, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltacak yerli ve milli pil hücresi üzerine bilgilendirici paneller düzenlenecek. Sektörde söz sahibi kurumların önemli temsilcilerini, önde gelen üniversitelerden akademisyenleri bir araya getirecek; yerli milli lityum iyon pil üretimi için olası tedarikçi firmalar ile işbirliklerinin tartışılacağı, pil/batarya hakkında küresel ölçekte yapılan gelişmelerin inceleneceği, müşteri firma taleplerinin değerlendirileceği 6’ncı Pil Teknolojileri Çalıştayı Kayseri Organize Sanayi Bölgesi AHİ Evran Kongre Salonu’nda yapılacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın