Petrol Ofisi’ne iki ödül birden

MDN İstanbul

Türkiye’de markaların pazarlama süreçlerine katkı sağlayan başarılı çalışmaların ödüllendirildiği İstanbul Marketing Awards 2020’de kazananlar belli oldu. Petrol Ofisi, madeni yağlar alanındaki iki farklı projesi ile “Müşteri Sadakat Çalışmaları” ve “Doğrudan Pazarlama Aktiviteleri” kategorilerinde iki Gold ödüle birden layık bulundu.

İstanbul Marketing Awards 2020’de ödüller; ‘Ürün Geliştirme’, ‘Satış Ortamı’, ‘Satış Sonrası’, ‘Marka İletişimi’ ve ‘Kurumsal İletişim’ olmak üzere 5 ana başlık altında, farklı kategorilerde verildi.

Petrol Ofisi’nin, ünlü mimar Selim Yuhay ile şoförlerin iş ve yaşam alanı olan kamyon kabinlerini yenilediği “Maximus Kabin” projesi, İstanbul Marketing Awards 2020 jürisi tarafından “Müşteri Sadakat Çalışmaları” kategorisinde Gold ödüle layık görüldü. Petrol Ofisi’ne ikinci ödül de Madeni Yağlar tarafından geldi. Haziran ayında çarkların yeniden dönmesine katkı sağlamak üzere 17 bin ustaya koşulsuz olarak, Maxima ve Maximus ürünleri dağıtılarak yaklaşık 3 milyon liralık katkı sağlayan “Siftah Kampanyası” da, yarışmada “Doğrudan Pazarlama Aktiviteleri” kategorisinde Gold ödülü aldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın