Petrol Ofisi’nden madeni yağ sektöründe yeni ortaklıklar

MDN İstanbul

Madeni yağ sektörünün llider kuruluşlarından Petrol Ofisi, sektörünün önde gelen binek araç, ticari araç ve iş makinesi markaları ile iş birliklerini güçlendirerek sürdürüyor. İleri teknoloji ile geliştirdiği yüksek performans ve üstün koruma sunan ürünleri ile sektör öncülerinin tercihi olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, bu yıl da Orijinal Ekipman Üreticileri ile olan iş birliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.
Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektöründeki faaliyetlerini güçlenidren Petrol Ofisi, uzun yıllardır binek araç, hafif ticari, ağır vasıta ve iş makinalarına kadar uzanan farklı segmentlerde önde gelen Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) ile iş birliğini sürdürüyor, yeni ürün ve çözümleriyle yakın iş birlikleri kurmayı hedefliyor. Türkiye’nin en büyük üretim ve dolum tesisine sahip Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın ilk dolum, satış sonrası hizmetler ve teknoloji konusunda iş birliği yaptığı markalar arasında Chevrolet, Opel, Karsan, MAN, Erkunt Traktör, Çukurova İş Makinaları (ÇUMİTAŞ), Hidromek, Hyundai İş Makinaları (HMF), Sanko Makine ve WIRTGEN gibi sektörünün önde gelen markaları yer alıyor.
PETDER 2010-2014 yılları arası verilerine göre, madeni yağ ve kimyasallardan oluşan toplam madeni yağ pazarında 5 yıldır üst üste lider olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, madeni yağ sektöründeki gücünü, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın kendi alanında en kapsamlı teknoloji üssü olma özelliği taşıyan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi’nden (POTEM) alıyor. En son teknolojilerin dünya ile eş zamanlı takip edildiği, ürün geliştirme ve üretim çalışmalarının yapıldığı POTEM’de, araç ve motor üreticilerinin beklenti ve standartları doğrultusunda Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiriliyor. OEM markaları ile yürütülen Ar-GE çalışmalarının yanı sıra ortak düzenlenen pazarlama, satış ve eğitim aktiviteleri, Petrol Ofisi’nin OEM’lerle olan işbirliklerini güçlendiriyor.

Bunu Paylaşın