Petrol Ofisi yüzde 22,5 pazar payıyla lider oldu

MDN İstanbul

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper
Petrol Ofisi, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) tarafından yayımlanan Petrol Piyasası 2019 yılı Sektör Raporu’nda lisans sahiplerine göre yurtiçi satış miktarlarına göre yüzde 22,5’e varan pazar payı ile ilk sırada yer aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, ‘‘Denizcilikte PO Marine ile ülkemizin tüm sahil şeridinde en küçük tekneden dev tankerlere kadar hizmet veriyoruz. Endüstriyel ve kurumsal satışların yanı sıra ülkemizin dev projelerinin ve kamu kuruluşlarımızın en büyük tedarikçisi konumundayız. Madeni Yağlar sektöründe, benzersiz geliştirme merkezimiz POTEM, üretim kapasitemiz, teknolojimiz, yurdun dört bir yanına dağılmış 16 bin satış noktamız ve zengin ürün çeşitliliğimiz ile başta otomotiv olmak üzere ülkemizin madeni yağ alanındaki ihtiyaçlarının tamamına yakınına tek çatı altında ideal çözümler sunuyoruz.

Benzersiz alt yapımız ve tüm gücümüz ile ülkemize, müşterilerimize en ideal hizmeti verme ve her alanda katkı sağlama gayreti içindeyiz,’’ ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın