Özata, Bø Havfiske AS’nin sac kesim törenini gerçekleştirdi

MDN İstanbul

Altınova Tersaneler Bölgesi’nde yer alan Özata Tersanesi’nde, Norveç’li Bø Havfiske AS firması için inşa edilecek olan derin su balıkçı gemisinin sac kesim töreni gerçekleştirildi. NSK Ship Design firması tarafından tasarlanan 44,2 metre boyunda ve 11,5 metre genişliğindeki Vikanøy isimli balıkçı gemisinin klaslanma süreci DNV-GL tarafından gerçekleştirildi. Derin deniz balıkçılığı yapacak gemi Norveç bayrağı taşıyacak.

Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven’in ve Bø Havfiske AS Yönetim Kurulu Başkanı Jon Edvard Johnsen’in iyi dilekleri ve tebrikleriyle 6 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen sac kesim töreni, projenin ilk kaynağının yapılması ile devam etti.

Törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ataseven ile armatör tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Jon Edvard Johnsen ile Yönetim Kurulu Üyesi John Martin Johnsen başta olmak üzere birçok personel ve misafir katılım gösterdi.

Bunu Paylaşın